kahdelle:
100-200 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1/2 dl ruokakermaa
ruohosipulia
4 dl gluteenitonta pastaa
vettä
yrttisuolaa
rypsiöljyä
juustoraastetta
Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Kun vesi kiehuu, lisää hieman yrttisuolaa, öljyä, ja pasta. Keitä minuuttia vähemmän kuin ohjeessa sanotaan ja valuta.
Paista broilersuikaleet kypsiksi ja lisää pastan joukkoon. Lisää myös ruokakerma ja silppua ruohosipulia sekaan maun mukaan. Lämmitä seosta hetki ja mausta yrttisuolalla. Annostele pasta lautasille ja ripottele päälle hieman juustoraastetta. Tarjoa lehtisaatin, tomaatin, kurkun ja fetajuuston kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti